Révész koncert a MüPá-ban

Date:

Budapest, Művészetek Palotája, 2010. január 20. szerda 19:30h
 
Tél lesz, hó esik majd, és jönnek az ünnepek. Hogy mit is adhatunk egymásnak? Hogy igazán semmi mást, mint önmagunkat? Esetleg szeretet? A legjobb, ha rábízzuk magunkat Révészre. Pályaösszegzés a MüPá-ban, január közepén.
Amit Sanyika tudott, azt nem állítja elő azóta senki Magyarországon. Őszinte, kőkemény rock az Ifiparkban. Tízezrek ájultan, további tízezrek kábultan. Bőrdzsekik átizzadva, bugyik a színpadon, csajok az öltözőben, Piramis a csúcson. Persze a Révész-kép nem csak ennyi. Révészt nevezték már a magyar Robert Plantnek, ez viszont úgy marhaság, ahogy van, hiszen Révész nem onnan, nem akkor és nem úgy érkezett, mint a Led Zep torka, igaz azonban az is, ha úgy párezer kilométerrel arrébb látja meg a Teremtő egét, ma már egész biztos ott feszítene a Rock Halhatatlanjainak Csarnokában.
 
Révész ikon, Révész a rock, Révészért csak rajongani lehet, legyen az a Generálos időszak, a Piramis rockja, vagy épp a szólókarrier évei. Révész soha nem alkudott meg, nem diszponálta túl magát semmilyen fórumon, és így végig hiteles tudott maradni. Az életművet felölelő akusztikus MüPa-koncerten olyan zenészhaverok kísérik Sanyikát, mint Horváth Ákos (gitár, ének), Nagy Gergely (gitár, vokál, szájharmonika, mandolin, ír buzuki), Cseh Balázs (basszusgitár) és Szakál Béla (ütőhangszerek, cajon).
A decemberben elmaradt előadásra váltott jegyek érvényesek!
est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...