Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  „Péntek Esti Láz a Gödörben”

  Varga Zsuzsa Akusztik vendégekkel
  Pluto
  ef Zámbó  Happy Dead Band
  2010. április 16., péntek 21 óra
  Gödör Klub (Erzsébet tér) 
   
  Igazi edzetteknek való  péntek este: bemelegítésként a Drágám, Tévedtem mozgatja meg ízületeinket és nevetőizmainkat, majd Varga Zsuzsa akusztikus koncertjén lazíthatunk kicsit, hogy aztán újult erővel táncolhassuk végig a Pluto lendületes dalait. Végezetül ef Zámbó Öcsikéék játszanak örökzöldeket végkifulladásig. 
  A Drágám, tévedtem zenekar nyitó felállása hosszú idők óta változatlan: Halmai Csaba – basszergitár; Újvári Attila – dob; Ország Tamás – billentyűk; Székács András – gitár, ének; Boros Erika-vokál; Tiba TT Tamás-mixerek és effektek, kompresszorok-limiterek-drótok-pöckök-sörök.
  Energetikus, pikáns dalokat hallhatunk Varga Zsuzsától. Az egyébként elektro, rock és funky vonalat képviselő impulzív előadásmódú hölgy különleges Speciál Akusztikus műsorral teszi még színesebbé az estét. 
  A Pluto egy független zenekar, egyedi, dalközpontú, táncolható stílussal. A megfelelés kényszere nélkül, szabadságérzésük kifejeződéseképpen kiállnak és játszák dalaikat. A Nemes András gitáros-énekes vezette, a hazai alternatív hagyományokat, a rockabillys lüktetésű beatzenét, az orosz matrózdalok világát, valamint a 2000-es évek gitárpopos és garázsrockos hangulatait ösztönösen vegyítő négytagú együttes 2004-ben jelentette meg bemutatkozó albumát. A fővárosi klubporondot azóta oda-vissza bejáró kvartett tavaly jelentkezett igen sikeres Menedék című, játékos és eredeti barkács pop-rock lemezükkel, amelynek első igazi slágerét, a Szilánkot az MR2 rádió szilánkosra játszotta, 2009 júliusa és októbere között folyamatosan szerepelt a leggyakrabban játszott előadók TOP 30-as listájában. Az Exit magazin 2009-ben az év 5 legjobb magyar albuma közé választotta a lemezt. Azóta a “majdnem hires” zenekar a szabadság lehetőségeit megéneklő, magyar szövegű műsorukkal aktívan koncertezik, továbbá megint ostromolja az MR2-t Elszabdulás tér című slágerével.
  A zenekar tagjai: Nemes András – gitár, ének, Martinkó Tamás –  gitár, Horváth Gábor – basszusgitár, Dudás Zsombor –  dob, ének 
  Az estét az ef Zámbó Happy Dead Band alternatív rockegyüttes zárja, amelyet ef Zámbó István képzőművész és zenész, az egykori A. E. Bizottság nevű zenekar tagja alapított. Szövegeiket a gátlástalanság, a megbotránkoztatás és az önirónia jellemzi, a meghalt szerelemmel, az elmúlással, az örökkévalósággal és az önkívülettel foglalkoznak. 
   
  A rendezvény ingyenes.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.