Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Pély Barna Trio & The Magic Horns

  Egy igazán exkluzív és különleges koncerttel zárja mozgalmas évét a Pély Barna Trio, azaz a B the first.

  Ahogy mindenki, aki már hallotta a fiúkat játszani tudja, hogy elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues jellemzi a Pély Barna Trio-t (B the first) és az élményt, melyet a közönség átél, amikor egy koncerten a zenekar a húrok közé csap.

  Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz- és könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó muzsikusa. Lendületes formációja, a B the first frontembereként legújabb oldaláról mutatkozik be, s a világszínvonalú produkció létrehozásában basszusgitáron Péterfi Attila, dobon Kottler Ákos igazi társai.

  Az évzáró koncert különlegességét az adja, hogy a rajongók által már jól ismert B the first dalok most december 12-én, az Eötvös 10-ben, Budapesten a megszokottól eltérően fognak felcsendülni.

  A trio ugyanis kiegészül két igazán tehetséges és ismert fúvóssal, hogy aznap este egy exkluzív produkcióval kápráztassa el mindazokat, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is. Egy nagyszerű szaxofonos, Jelasity Péter – akinek neve ismerős lehet sokak számára a híres Ghymes együttesből – és egy kiváló trombitás, Koós-Hutás Áron – aki pedig a nagy népszerűségnek örvendő Pannonia Allstars Ska Orchestrában is feltűnik – működik közre ezen a különleges estén.

  Nemsokára egy velük készült interjút is olvashattok oldalunkon, melyben reményeink szerint sok-sok kulisszatitkot fognak elárulni a Pély Barna Trio & The Magic Horns produkció tagjai a közelgő koncertről.

  Egy biztos, hogy az igényes muzsika kedvelői számára igazi világszínvonalú zenei élményt tartogat december 12.-e Budapesten, az Eötvös 10-ben 20 órától!

  A4_01_plakát

  Jegyek kaphatók:

  http://eotvos10.hu/eotvos10/index.php/programok/zene/item/121-pely-barna-trio-akusztikus-koncertje

  http://www.pelybarna.hu                                                                     http://bthefirstmusic.com

  http://www.facebook.com/pelybarna                                       https://www.facebook.com/bthe1st

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.