Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Michael Jackson Emlékkoncert

  Látványos koncertshow-val emlékeznek magyar zenészek
  a négy éve tragikusan elhunyt legendára

  A Michael Jackson Emlékkoncert közreműködő művészei, szervezői egy különlegesen látványos műsort álmodtak meg az ikonikus popsztár tiszteletére 2013. november 9-re a Budapesti Kongresszusi Központ színpadára, 20:30 órai kezdettel.
  Idén lett volna 55 éves minden idők egyik legismertebb zenei ikonja, Michael Jackson. A magyar zenész szakma kiemelkedő művészei egy különleges koncertshow-val kívánnak emlékezni november 9-én a felejthetetlen zeneszerző, táncos, énekes előadóművészre. Dér Heni, Bebe, Kocsis Tibor, Kovács Áron, Takács Nikolas, Oláh Gergő mellé az Ének Iskolájának győztese, Farkas Zsoltika is csatlakozik, aki természetesen a korai Jackson 5 időszakból dolgozza fel legnagyobb példaképe dalait. A Back II Black nagyzenekar élőzenés produkcióját a Jackson Emlékkoncert győztes táncversenyzőivel kiegészült Quantum XXL tánccsoport és a közel félszáz főt is megénekeltető Bolyki Gospel kórusműsora teszi kihagyhatatlan zenei csemegévé.
  Dér Heni ugyan viszonylag hamar távozott a sztárokat élőben megelevenítő Sztárban Sztár produkció színpadáról, a Jackson Emlékkoncert próbái során viszont kifejezetten arra törekszik, hogy a legismertebb dalokat a saját értelmezésében adja elő a közönségnek: “Michael Jackson egy olyan tudásbázist hagyott a következő generációknak, amit nagyon nehéz lesz elsajátítani. Egyedülálló előadókészséggel rendelkezett, mely etalonként szolgál ma is a művészek közt. A produkcióiból tanultam meg, hogy egy dalt nem elég elénekelni, hanem nyűgözni kell vele.”
  Farkas Zsoltika egyik legnagyobb példaképe a pop királya, és cseppet sem érzi magát hátránybán amiatt, hogy nem az ő generációjának énekese a legenda: “Izgalmas feladat lesz a gyerekkori Jackson-dalokat feldolgozni. Élvezem nagyon a próbákat. Megtiszteltetés ilyen profi csapattal együtt színpadra lépni és tényleg izgulok, mert sok ember fogja majd a helyszínen élőben hallgatni, meg látni, ahogy táncolok.”
  Az eseménnyel kapcsolatban megszólalt még Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Takács Nikolas, Bebe és Kovács Áron mellett Hartmann Gábor koreográfus is, teljes nyilatkozataik és a koncert sajtóanyaga ide kattintva letölthetők.
  A Michael Jackson Emlékkoncerthez kapcsolódó videók az alábbi képekre kattintva elérhetők:

  Flash Mob a belvárosban Táncos Casting Michael Jackson 55. születésnapja

  Jegyinformációk ide kattintva elérhetők.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.