Isten Háta Mögött az A38-on

Date:

Olyan banda, mint az IHM szökőévenként jó, ha egyszer terem, és nemcsak a magyar ugaron, de általában a széles nagyvilágban is. Invenció és a zsenifaktor perfekt együttállása. Van új Isten ege alatt.

Okoskodni, megfejteni, nagyokat szólni lehet, de minek. Az Isten Háta Mögött egy olyan világból tudósít nekünk, melyet eddig kizárólag az agykurkászok lettek volna képesek feltárni előttünk, ha rászántuk volna magunkat egy-egy pszichoanalízisre.
Az IHM a mindenséggel méri magát, és sziszegve sem szolgál semmilyen hatalmat. Nem köt ki egyetlen stílusnál sem. Metál, és pszichedelia, sivatagi (be)tépés, és pop, jazz és zúzás, nálunk mindez egyre megy, mégpedig arra, hogy meggyőzzenek minket, van élet a halál előtt. Az IHM kívülálló, mindenek felett áll. Lemezeik (Rosenkreutz kémiai menyegzője, A szokásos hátborzongató kora reggeli ordítás, Kényelmetlen lemez, Ü) köteles példányok, olyan darabok, melyeket nem mindenki ért, de akik igen, azokat konkrétan feloldozzák ezek a számok. Az Annabarbi romjain alapított Óriás épp két éve debütált. A Jön-t nemrég követte a Példák Hullámokra. Tekerős rakkenroll, a pedigrés fajtából. Az est harmadik ásza a Konyha, amely most különleges koncertre készül.

est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...