FŐVÁROSBAN ÉS FŐTÉREN A TANKCSAPDÁVAL

Date:

A Tankcsapda is támogatta a vörösiszap-katasztrófa érintettjeit! Ajkai koncertjük teljes bevételét, több mint másfél millió forintot a decemberi koncertsorozat főtámogatója, a MOL segítségével felajánlották a Devecseri Önkormányzatnak.

A debreceni zenekar ebben az évben már csak kettő koncertet ad, aztán januártól a tavasz elejéig elvonulnak egy kisebb feltöltődésre, hogy áprilistól újult erővel országos koncert körútra induljanak. A pihenésre szánt hónapok azonban nem mind a három zenésznek telnek majd egyformán. A Tankcsapda frontemberére, Lukács Lacira például még egy operáció is vár, bal térde keresztszalag-szakadását kell januárban műteni.

Persze ez a sérülés nem befolyásolja a téli turné menetét, a telt házas ajkai és keceli koncertek után jön a két legnagyobb buli: december 18-án, Budapesten a Syma Csarnokban, szilveszterkor pedig Debrecenben, a Kossuth téren. Az évzáró koncert érdekessége, hogy a Tankcsapda eddigi pályafutása során csak egyszer koncertezett december 31-én, még 2003-ban. A hazai pályás esemény mind technikailag, mind pedig műsor tekintetében rendhagyó lesz, óriási bulira számíthatnak az érdeklődők.
A zenekar jövő év elején még egy meglepetéssel szeretne kedveskedni. Egy új könyvet készülnek kiadni, melyben a Tankcsapda életéről készült legérdekesebb fotókat gyűjtik össze. A zenekar népszerűségét pedig sok más mellett az is bizonyítja, hogy húszéves jubileumi koncert DVD-jük a napokban arany DVD lett.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...