Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  FENYŐ MIKLÓS KONCERT

  120825-fenyo-koncert2012. augusztus 25. – Margitszigeti Szabadtéri Színpad

  Sztárvendégek: a Made in Hungaria színdarab főszereplői
  Miller Zoltán | Blazsovszky Ákos | Ferencz Bálint
  Gieler Csaba | Háda János | Lévay Viktória

  Mi a program a nyár utolsó szombatján? Nem is kérdés. Minden évben egy felejthetetlen Fenyő Miklós koncerttel fejezzük be a vakációt. Augusztus utolsó hétvégéjén hiányozna, ha nem lenne. Idén sem lesz másképp.

  1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. Visszatérő vendégeink már tudják, hogy minden évben valami különleges látvánnyal, díszlettel és show-val várja közönségét Mr. Rock And Roll.
  Idén májusban utolsó alkalommal játszotta a József Attila Színház a Made in Hungaria című színdarabot. A darab Fenyő Miklós életének egy szakaszát dolgozza fel. A 2001 októberében bemutatott művet több mint 320 alkalommal játszották, amiben maga Fenyő Miklós is szerepet kapott. Erre a darabra is emlékezünk a koncerten a főszereplőkkel együtt, igazi házibuli hangulatot varázsolunk a Margitszigetre.
  Természetesen a műsorból nem hiányozhatnak majd a legismertebb dalok – Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária és Fenyő sláger.
  További információ és jegyrendelés: www.fenyo.koncert.hu
   

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.