Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Épül a Félsziget!

  Románia legnagyobb fesztiválja, a Félsziget két nap múlva nyitja meg kapuit. Az előkészületek már javában zajlanak, épülnek a színpadok és egyéb helyszínek, amelyek a fesztivál küszöbét augusztus 25-én 18 óra után átlépő több tízezer látogató számára a szórakozást hivatottak biztosítani.

  A négy nagy színpad, vagyis a Weekend Main Stage, a Ciuc Party Stage, a Freedom Music Arena és a Kiss Terasz építése már megkezdődött, és keddre be is fejeződik, kivéve a Weekend Main Stage-et, amely szerdára készül el.

  A vendéglátó egységek már elkezdték építeni faházikóikat, a Művésztelepen már a díszítéssel foglalatoskodnak a művészek, és már a TIFF sátor is áll, amelyben a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott alkotások mellett a marosvásárhelyi Alter-Native Rövidfilmfesztivál díjnyertes filmjeit is vetítik.

  A 120 mobilvécé (közülük 4 fogyatékosok számára), 16 kézmosó és 16 piszoár is áll már a Félszigeten, akárcsak a két 16 fülkés zuhanyzó a sátortáborban. A 2,5 hektáros kempingben körülbelül 200 parkolóhely, 1500 sátorhely és két tucatnyi lakókocsihely van. A fesztivál 5 hektáros területén 100 szemeteszsák és 6 szelektív hulladékgyűjtő pont található.

  A Félsziget Fesztivál hivatalosan augusztus 26-án kezdődik és augusztus 29-én ér véget, de az első vendégek már augusztus 25-én 18 órakor beléphetnek a területre. Ekkor nyitnak meg a bejáratnál található kasszák is – ezek egy része, így a média képviselőit és a meghívottakat kiszolgáló is állandó jelleggel üzemel.

  A Félsziget Fesztivál felhívja az érdekeltek figyelmét, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében kizárólag hivatalos jegyterjesztőktől vásároljanak Félsziget-jegyeket, vagyis az Eventim hálózatából, a www.eventim.ro oldalról, vagy a www.felsziget.ro oldalon feltüntetett jegyterjesztő helyekről.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.