Épül a Félsziget!

Date:

Románia legnagyobb fesztiválja, a Félsziget két nap múlva nyitja meg kapuit. Az előkészületek már javában zajlanak, épülnek a színpadok és egyéb helyszínek, amelyek a fesztivál küszöbét augusztus 25-én 18 óra után átlépő több tízezer látogató számára a szórakozást hivatottak biztosítani.

A négy nagy színpad, vagyis a Weekend Main Stage, a Ciuc Party Stage, a Freedom Music Arena és a Kiss Terasz építése már megkezdődött, és keddre be is fejeződik, kivéve a Weekend Main Stage-et, amely szerdára készül el.

A vendéglátó egységek már elkezdték építeni faházikóikat, a Művésztelepen már a díszítéssel foglalatoskodnak a művészek, és már a TIFF sátor is áll, amelyben a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott alkotások mellett a marosvásárhelyi Alter-Native Rövidfilmfesztivál díjnyertes filmjeit is vetítik.

A 120 mobilvécé (közülük 4 fogyatékosok számára), 16 kézmosó és 16 piszoár is áll már a Félszigeten, akárcsak a két 16 fülkés zuhanyzó a sátortáborban. A 2,5 hektáros kempingben körülbelül 200 parkolóhely, 1500 sátorhely és két tucatnyi lakókocsihely van. A fesztivál 5 hektáros területén 100 szemeteszsák és 6 szelektív hulladékgyűjtő pont található.

A Félsziget Fesztivál hivatalosan augusztus 26-án kezdődik és augusztus 29-én ér véget, de az első vendégek már augusztus 25-én 18 órakor beléphetnek a területre. Ekkor nyitnak meg a bejáratnál található kasszák is – ezek egy része, így a média képviselőit és a meghívottakat kiszolgáló is állandó jelleggel üzemel.

A Félsziget Fesztivál felhívja az érdekeltek figyelmét, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében kizárólag hivatalos jegyterjesztőktől vásároljanak Félsziget-jegyeket, vagyis az Eventim hálózatából, a www.eventim.ro oldalról, vagy a www.felsziget.ro oldalon feltüntetett jegyterjesztő helyekről.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...