Emelt díjas lányokkal ünnepel a Belmondo

Date:

belmondo2013A Belmondo rockslágerekkel, balladákkal és az Emelt díjas lányok című új dala ősbemutatójával várja a közönséget március 8-án, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban. A Nemzetközi Nőnap és Zoltán-nap alkalmából a zenekar ünnepi kedvezményekkel is meglepi a koncertlátogatókat.

 

Ünnepi, de semmiképpen sem ünnepélyes hangulatú koncertet ad a Belmondo zenekar március 8-án, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban. A fiúk válogatott műsorral készülnek, amelynek gerincét a Good Better Belmondo című, magyar-angol nyelvű szubjektív válogatáslemezük anyaga adja. Az est során az elmúlt évek dinamikus, rádióbarát rockslágerei mellett a legkedveltebb balladák is előkerülnek. A zenekar az Emelt díjas lányok című szerzemény ősbemutatóját is erre a fellépésre tartogatta.

–  Ezt a dalt majdnem egy éve írtuk, de hosszas tanakodás után végül azért nem tettük a másik 14-15 dal mellé az albumra, mert túl jónak, erősnek éreztük. Úgy döntöttünk, hogy idén tavasszal várhatóan egy digitális kislemezen adjuk ki két hasonló hangulatú, új dallal együtt. Az Emelt díjas lányokhoz a napokban videóklipet is forgattunk, amely hamarosan látható lesz az interneten. A dalt egyébként még sohasem játszottuk a stúdión kívül, vagyis a Gozsdu Manó Klubban lesz a premierje – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A koncertre a zenekar egyéb meglepetésekkel is készül, hiszen március 8-án van a Nemzetközi Nőnap és az énekes névnapja is. Az ünnep alkalmából a hölgyek és a Zoltánok kedvezményes áron mehetnek be a buliba, azok a Zoltánok pedig, akik elég bevállalósak és nőnek öltöznek, ezen az estén ingyen hallgathatják meg a Belmondo fellépését.

A Belmondo zenekar koncertje egyben a One Billion Rising (Egymilliárd Nő Ébredése) elnevezésű globális figyelemfelhívó akció hazai lezáró eseménye is. A nőket sújtó erőszak ellen világszerte számos szervezet és magánszemély tiltakozott az elmúlt hetekben. Az akcióban itthon a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület is részt vett, amelynek tagjai március 8-án este 19.30-tól beszélgetést és felolvasást tartanak a Gozsdu Manó Klubban. A program után kezdődik a Belmondo koncertje.

Videómeghívó: http://www.youtube.com/watch?v=qoY97cZrDYk&feature=youtu.be

Az esemény meghívója: http://www.facebook.com/events/542638725770194/

További információ:

www.belmondo.hu/

http://www.facebook.com/BelmondoBand

http://www.facebook.com/GozsduMano

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...