Dolhai Attila Balatonfüreden énekel Radics Gigivel

Date:

dolhai_plak_furedHárom nagyszerű énekesnővel és két zenekarral lép színpadra augusztus 19-én Dolhai Attila, Balatonfüreden. Az ismert slágerek mellett eddig soha nem hallott dalok is felcsendülnek majd.

A színész-énekes idén Balatonfüred szabadtéri színpadát veszi birtokba augusztus 19-én, vasárnap zenekaraival és sztárvendégeivel.

– A Gypsyland-del a közös koncertturnénk legnagyobb slágereit játsszuk el, új zenekarommal pedig a készülő CD-re kerülő dalokból adunk ízelítőt. A lemezen többek között helyet kap egy számomra fontos dal, amely A győzelem angyala hív címet viseli. Ezt az olimpia alkalmából írtam. Nagyon tisztelem Darnyi Tamást, Egerszegi Krisztinát és az összes olimpikonunkat, akik ilyen fantasztikus eredményt értek el pályafutásuk során – mondta el Dolhai Attila. – A koncerten Vágó Bernadett lesz az egyik partnerem, akivel már összeszokott párost alkotunk, hiszen az Operettszínházban több darabban játszottunk és játszunk együtt. Peller Annával sem ez lesz az első közös munkánk, hiszen amellett, hogy kollégák vagyunk az Operettszínházban, az elmúlt egy évben a Gypsyland-del közösen jártuk az országot a Forró Vér című koncerttel. Harmadik vendég pedig Radics Gigi, aki az utóbbi időben már a tengerentúlon is bontogatja a szárnyait. A duettek mellett mindhárom vendég előad egy-egy szóló dalt is.”
 
A koncert a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ szabadtéri színpadán lesz augusztus 19-én, vasárnap 21 órától. Rossz idő estén a sportcsarnokban kerül megrendezésre. Jegyek kaphatók 3000 és 4200 forintos áron a helyszínen és a környékbeli Tourinform irodákban.
 
Dolhai Attila: Kell még egy szó
www.youtube.com/watch?v=wUrV-J9wQI8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...