Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Demjén, Somló, Charlie és a Prognózis közösen oltják a tüzet a Symában

  Esély a lángok között
  2011. április 29-30. SYMA Csarnok
  Demjén Ferenc, Somló Tamás, Charlie, Prognózis, XL Sisters, Belmondo,
  Alma együttes, Egyházi Géza, Sánta László, Vágó Zsuzsi,
  Musicalitas társulata
  Ennyi sztár egy helyen, egymást követően a színpadon már önmagában is szenzáció, de ha ezek a neves énekesek, zenekarok közösen vállalják a fellépést egy nemes célért, biztosak lehetünk abban, hogy a kétnapos esemény igazán különleges lesz.

  A kétnapos koncertsorozaton a rajongók igazi zenetörténeti események részesei lehetnek, hiszen a húsz éves XL Sisters  itt ünnepli meg ezt a neves évfordulót, amelyre összeáll a legendás páros, Demeter György és a kifejezetten erre a koncertre, az Egyesült Államokból hazatérő Vértes Attila. Ugyancsak a tengerentúlról, tíz napos közös turnéjukból jönnek haza a tervezettnél korábban Charlie és Somló Tamás is. A Prognózis zenekar is ekkorra időzítette 30 éves jubileumi koncertjét, ahol Vörös István és a zenekara eljátssza az elmúlt évtizedek legismertebb slágereit.
  Az Esély a lángok között Alapítvány fesztiválján a neves előadók egy most induló hazai védelmi program mellett állnak ki. E program ifjúságneveléssel és eddig nem alkalmazott technikai módszerek segítségével emberek életét mentheti meg a jövőben. Az alapítvány egy új, életmentő védelmi rendszer hazai meghonosítását  valamint a lakástüzek károsultjainak, sérültjeinek megsegítését tűzte ki célul. Az Esély a lángok között Alapítvány munkatársai jövőbeni munkájuk révén azt szeretnék elérni, hogy, egy esetleges vészhelyzetből, tűzesetből mindenki biztonságosan, sérülés nélkül menekülhessen meg.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.