Best of koncertet ad a Pál Utcai Fiúk a Zöld Pardonban

pufA jövőre 30 éves Pál Utcai Fiúk semmit sem veszített a lendületéből, és ezt kívánja bizonyítani október 4-én, csütörtökön a Zöld Pardonban is. A szabadtéri szezont búcsúztató koncertjükre best of programmal készülnek, ezért borítékolható, hogy elhangzik többek közt a Bál, a Fiatal lányok, a Közel az éjfél és a Csak úgy csinál.

A jövőre harmincéves fennállását ünneplő Pál Utcai Fiúk lép fel október 4-én, csütörtökön a Zöld Pardonban. A fülbemászó dallamaival és remek dalszövegeivel több generációt meghódító, kultikus zenekar visszatérő vendég a budapesti szórakozóhelyen, ahol mindig egy kicsit más produkcióval áll színpadra.

– A Zöld Pardonba általában tematikus koncerttel készülünk, volt olyan például, hogy csak a 80-as, 90-es években született dalainkat játszottuk. Ez lesz idén az utolsó szabadtéri bulink, ezért egy best of-jellegű műsort állítottunk össze, még a legelső demónkról is játszunk dalt – árulta el Leskovics Gábor (Lecsó), a zenekar énekese. – Természetesen velünk lesz most már állandó vendégművészünk, a trombitán és szárnykürtön játszó Szűcs Krisztián “Qka”.

Nem feledkezik meg a zenekar a megalakulása közelgő, három évtizedes jubileumáról sem. Így 2013-ban biztos, hogy lesz egy nagykoncert, és egy kisebb turné is várható. Az igazán méltó ünneplés pedig egy új album lenne, amihez már sok új dal született, de még nem állt össze lemezzé. Ezekből október 4-én is adnak ízelítőt, például az egy-két alkalommal játszott Leteszlek című szám – amihez nemrég készült videóklip – is felcsendül majd a Zöld Pardonban.

A koncertre 400 forint a belépő. Előzenekar a Puhító.

Október 4-én érdemes korábban érkezni a Zöld Pardonba, mert a PUF koncerjet előtt (és alatt) a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja szervezésében 20 kerekesszékes árulja majd a maguk által készített kézműves tárgyakat. Az ajándéktárgyakat bárki megvásárolhatja, a bevétellel MEREK Reptető (kézműves) műhelyének működését támogatják.

 

A PUF Leteszlek című dalához készített klip:

http://www.youtube.com/watch?v=ZggkfwJxLPE

 

Részletek:

http://www.zp.hu

http://palutcaifiuk.frissnet.hu/

http://www.facebook.com/zoldpardon

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.