A The Carbonfools nagy bulija a Trackben

Tagadhatatlanul itt a tavasz és ezt a The Carbonfools tagjai is érzik. Sőt, ki is használják és egyből a Barba Negra Track nyitóhétvégéjén (2015. május 2., szombat) járatják be a kultikus szabadtéri hely színpadát. Tavaly betörtek, elkapták őket. Idén is terveznek valamit, így érdemes lesz rájuk odafigyelni!

A The Carbonfools legutóbb a Barba Negra fedett helyszínén léptek fel, most pedig a Trackbe várják rajongóikat: a remekül sikerült februári, teltházas koncert után biztosak lehetünk benne, hogy a téli után a tavaszi “forduló” is kiváló szórakozásnak ígérkezik.

A zenekar továbbra is a tavalyi év decemberében megjelent Carbonbliss lemez anyagát népszerűsíti, azonban Budapesten ritkábban járnak – hiszen az ország számos pontjára igyekeznek eljuttatni az új szerzeményeket. Éppen emiatt a budapestiek számára szinte kihagyhatatlan alkalom a mostani: valószínűleg újabb hónapok telnek el, mire ismét a fővárosban találkozhatunk a Szénhülyékkel.

https://www.youtube.com/watch?v=c8kbIXsIUCc

A legfrissebb album egyébként igen jól muzsikál: a négy kislemez dal összesen már több, mint félmillió megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón, nem csoda tehát, hogy az alig néhány hónapos dalok is igazi slágernek számítanak immár. Ha esetleg te is részese voltál a körülbelül 557 000 megtekintésnek, ott a helyed a Barba Negra Trackben 2015. május 2-án szombaton – ahol reméljük, sokkal jobb idő lesz, mint a legutóbbi, szeptemberi alkalommal. Időjárás így vagy úgy, a The Carbonfools ismét kifogástalan koncertet igyekszik majd adni!

The Carbonfools koncert

  1. május 2., szombat kapunyitás: 18:30

Barba Negra Track, 1117 Budapest, Neumann János u. 2.

https://www.facebook.com/events/408380079335091/

Jegyárak: április 25-ig 1500 Ft, utána 2000 Ft – jegyek kaphatók a Barba Negra Music Club recepcióján, a Barba Negra Track honlapján, a Broadyway Jegyiroda valamint a Ticketportal rendszerében.

http://carbonfools.com/

https://www.facebook.com/thecarbonfoolsofficial

http://1grecords.hu/

https://www.facebook.com/1grecords

http://www.deezer.com/artist/893821

https://open.spotify.com/artist/4hQQE3GUQeBAOFwTJ5aede

https://itunes.apple.com/hu/artist/the-carbonfools/id263221242

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.