July30 , 2021

  A Kistehén új hangzással és új zenészekkel

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Március 12-én pénteken hosszú idő után ismét lesz KISTEHÉN koncert lesz az A 38 Hajón. A zenekar a télen megújult felállással, megújult zenei stílussal lép a színpadra.
  Áprilisban jelenik meg az új lemez Picsába az űrhajókkal címmel, melynek első kislemezes dala már hallható a rádiókban.  Az új felállás élőben az A38 hajón lép fel először. 
  A KISTEHÉN zenekar életében egy váltást hozott a 2009-es év vége. 2010 elejétől a korábbi szerző és alapító Kollár-Klemencz László új zenészekkel frissítette az együttest. Az egyre gyakoribbá vált nemzetközi meghívások miatt a korábbi név-anomália (itthon Kistehén Tánczenekar, külföldön LittleCow) sok bonyodalmat okozott. Mára lényegessé vált az elnevezés egységesítése, a „Little Cow” és a „Tánczenekar” elhagyása, az általános KISTEHÉN megnevezés megerősítése.
  Az új felállásban a változást erősíti, hogy zenekar ritmus szekciója két dobosra bővül és az előző időszakhoz képest még billentyűssel kiegészül. Mindehhez új logo társul és az eddigi „folk-rock” jellegű világzene és érzelmes hangzás megtartva az alapelemeket,- elsősorban a belső igény és csak másodsorban a nemzetközi trend alapján- immáron komolyabb, keményebb irányvonalat kíván megteremteni.
  A KISTEHÉN új lemezének zenei anyaga angol producerek közreműködésével készült, s április 7-én jelenik meg az EMI gondozásában.. A Picsába az űrhajókkal című új album anyaga jelenti majd a leendő koncertek alapjait, kiegészítve a már ismert slágerek átstrukturált megjelenítésével. A lemez Marko című első kislemezes dala egyes rádiókban már hallható!
  Az új felállású zenekar tagjai:
  Kollár-Klemencz László-gitár
  Kollár-Klemencz Gergő-billentyű
  Vajdovich Árpád-basszusgitár
  Bujdosó János-gitár
  Harságyi Péter-dob
  Schvéger Zoltán-dob

  spot_img