Megújult a Zanzibar

Date:

Szabó Zsófinak annak idején sokat segített átlendülni egy szakítást követő mélyponton a Zanzibar zenéje, így nem csoda, hogy örömmel vállalt szerepet a zenekar új klipjében. A banda újrahangszerelte a dalait, új szerzeményekkel bíbelődtek hét hónapon át, aktuális slágerük telitalálatos videóját viszont egy nap alatt felvették. Terecskei Ritával beszélgettünk.

– 2009-ben egy impozáns csomaggal rukkoltatok elő, amiben megalakulásotok 10. jubileuma kapcsán könyv, CD-k és DVD kaptak helyet. Az évforduló megünneplése apropót adott ahhoz, hogy leüljetek és megbeszéljétek, hogyan tovább?
– Nem jutott idő lazítani, miután világossá vált, hogy Nagy Gábor és a Zanzibar útjai különválnak, ezért komoly munkával át kellett hangszerelni a dalainkat a koncertekre. Egyébként békében szakítottunk, s lévén, hogy dobosunk, Doni sógoráról van szó, tudjuk, mi újság vele. Ez a lépés egyébként mindenkinek jót tett, Gabszi tudja kamatoztatni alteres zenei megoldásait, mi pedig haladhattunk tovább a magunk útját. S végre valóra válthattuk régi álmunkat, a Draftból ismert warez!-zal dolgozhattunk együtt.
– Tény, hogy nem kell vájtfülűnek lenni ahhoz, hogy az ember megállapítsa: baromi jól hangzik az Ádám keresi Évát című új albumotok, de hogy került képbe a kiskőrösi stúdióguru?
– Több kislemezünkre is készített remixeket, és nagyon tetszettek a gondolatai, zenei megoldásai.

Balajti Péter

music.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...