Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Megújult a Zanzibar

  Szabó Zsófinak annak idején sokat segített átlendülni egy szakítást követő mélyponton a Zanzibar zenéje, így nem csoda, hogy örömmel vállalt szerepet a zenekar új klipjében. A banda újrahangszerelte a dalait, új szerzeményekkel bíbelődtek hét hónapon át, aktuális slágerük telitalálatos videóját viszont egy nap alatt felvették. Terecskei Ritával beszélgettünk.

  – 2009-ben egy impozáns csomaggal rukkoltatok elő, amiben megalakulásotok 10. jubileuma kapcsán könyv, CD-k és DVD kaptak helyet. Az évforduló megünneplése apropót adott ahhoz, hogy leüljetek és megbeszéljétek, hogyan tovább?
  – Nem jutott idő lazítani, miután világossá vált, hogy Nagy Gábor és a Zanzibar útjai különválnak, ezért komoly munkával át kellett hangszerelni a dalainkat a koncertekre. Egyébként békében szakítottunk, s lévén, hogy dobosunk, Doni sógoráról van szó, tudjuk, mi újság vele. Ez a lépés egyébként mindenkinek jót tett, Gabszi tudja kamatoztatni alteres zenei megoldásait, mi pedig haladhattunk tovább a magunk útját. S végre valóra válthattuk régi álmunkat, a Draftból ismert warez!-zal dolgozhattunk együtt.
  – Tény, hogy nem kell vájtfülűnek lenni ahhoz, hogy az ember megállapítsa: baromi jól hangzik az Ádám keresi Évát című új albumotok, de hogy került képbe a kiskőrösi stúdióguru?
  – Több kislemezünkre is készített remixeket, és nagyon tetszettek a gondolatai, zenei megoldásai.

  Balajti Péter

  music.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.