July31 , 2021

  Martin Solveig: Párizs a szerelem, és nem a bulik városa

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Martin Solveig nevét tavaly nyáron jegyeztük meg, amikor a csapból is Hello című slágere folyt. Legutóbbi dalához, a The Night Out-hoz a közelmúltban készült klip. A francia DJ jövő héten Zamárdiban a Balaton Sound közönsége előtt élőben is bemutatkozik. Solveig az új dal, klip kapcsán nyilatkozott.
  A legújabb kislemezed címe: The Night Out. Hol töltöttél már el egy különleges estét?
  – Vegasban. Viccelek. Európában számos városban: Barcelona nyilvánvaló, de Portó és Lisszabon is remek hely. Emellett Amszterdam is vonzó, de én Münchenben és Düsseldorfban is nagyon jól éreztem magam.
  Miről szól a dal?
  – Egy férfiról, aki végtelenül szerelmes egy lányba, de soha nem kaphatja meg. Egyrészről ez nagyon szomorú, másrészt ez a küzdelmes szerelem készteti arra, hogy különleges dolgokat tegyen meg, amelyekre egyébként soha nem lenne képes. Azt gondolom, hogy ez egy klasszikus, filmes történet.
  A dal végén sem kapja meg a férfi a lányt?
  – Van egy pici valami, de nem, nem kapja meg teljesen. Akkor unalmas lenne a történet, nem igaz?
  Mindenki azt mondja, hogy Párizs a szerelem városa. Így látja ezt egy párizsi ember is?
  – Igen, teljes mértékig. A párizsi emberek betegesen kötődnek a városokhoz, de ennek ellenére minden elfogultság nélkül mondhatom: ez a szerelem városa. Ha valaki bulizni szeretne, akkor nem ide kell jönnie, de, aki romantikázni szeretne a szerelmével, egy kellemes hétvégét eltölteni kettesben valahol, annak Párizsban a helye. Gyönyörű turisztikai látványosságok, remek konyha várja az ide érkezőket.
  Milyen számodra a tökéletes szabad este?
  – A tökéletes? Mindenképpen moziban kezdődik. Film-fanatikus vagyok. A város pedig legyen mondjuk Róma. A mozi után elmennék egy étterembe, ahol a teraszon ülnék le enni, sörözni. Miután jól megtömtem a hasamat már nem maradna más hátra, mint belevetni magam egy őrült buliba. Igen, ez egy tökéletes este lenne.
  Mi az, amit nem említ meg rólad a Wikipedia?
  – Nem azzal kezdeném, hogy mit nem említ meg, hanem azzal, hogy miben téved. A cikk szerint a művésznevemet egy francia színésznő, Solveig Dommartin miatt választottam. Nos, ez nem igaz. Nem említi meg, hogy tudok teniszezni. A Hello klipje óta folyamatosan megkapom a kérdést, hogy „tényleg tudsz teniszezni?”, ami nagyon elszomorít. Erős amatőr teniszező vagyok, vasárnapi játékos, de tudok játszani. A harmadik pedig, hogy a szenvedélyem a XX. század eleji művészet.
   

  spot_img