Monday, November 29, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Mintegy százezren szavaztak a VIBE fesztivál erdélyi tehetségkutatójának versenyzőire

  – Csaknem százezren szavaztak a marosvásárhelyi VIBE fesztivál internetes tehetségkutatójának versenyzőire. A feltörekvő erdélyi zenekarok és dj-k azért mérkőznek meg egymással azért, hogy felléphessenek a fesztiválon.

  A szervezők keddi közleménye szerint a VIBE fesztivál Instagram oldalán márciusban meghirdetett Epic Music Battle versenyre nyolcvan lemezlovas és zenekar jelentkezett. Közülük három kategóriában 16-ot választottak ki az Instagram-párbajra, amelynek első köre a múlt héten zajlott.
  “A versenyt úgy kell elképzelni, mint egy foci világbajnokság kieséses szakaszát: a résztvevők párharcokban versenyeznek, értelemszerűen az jut tovább, aki a legtöbb szavazatot kapta a VIBE Instagram oldalának követőitől. A végén egy zenekar jut nagyszínpadra, három a kisszínpadra, négy dj a Blue Arenába és négy a Black Boxba” – idézte a közlemény Lázár Beáta projektmenedzsert.
  A verseny döntője hétfőn kezdődött a fesztivál Instagram oldalán.
  A szervezők közölték: szeretnék továbbra is júliusban megtartani a VIBE fesztivált, de ha a járványügyi korlátozások miatt csak később indulhat a fesztiválszezon, készülnek egy új forgatókönyvvel is.

  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.