Faithless DJ-szet Sister Bliss-szel a Félszigeten

faithless_1024Pontosan két héttel a fesztivál kezdete előtt újabb világsztárral és magyarországi zenekarokkal gazdagodott a Félsziget kínálata. Itt lesz a Faithless-alapító Sister Bliss, a magyarországi indie zenekarok előfutára, a Heaven Street Seven, a legendás Korált alapító Balázs Fecó és zenekara, illetve eddigi legnagyobb showjára készül a marosvásárhelyi Defender.

Sister Bliss a világhírű Faithless alapítójaként több mint 15 éves karrierrel a háta mögött az elektronikus zene egyik legfontosabb személyiségévé vált. A világ legnevesebb klubjait megmozgató DJ-szettek, az Oscar-díjra jelölt rendezőkkel való együttműködések, és az alapján, hogy neki köszönhetőek az elsöprő erejű We Come One, a God is a DJ vagy az Insomnia slágerek, nyugodtan kijelenthető: Sister Bliss show-ja kihagyhatatlan a Félsziget tizedik kiadásának első napján, augusztus 23-án a Ciuc Music Live Stage-en.

Az 1995-ben alakult Heaven Street Seven az újkori magyarországi indie-gitárpop zenekarok idősebb nagytesója. A HS7 augusztus 24-i nagyszínpados koncertjén legújabb, ingyenesen letölthető EP-je, a Gigerli dalait is bemutatja az erdélyi közönségnek.

A Magyarország legjobb billentyűsének tekintett Balázs Fecó zenei pályafutását 1967-ben a Neoton együttes tagjaként kezdte, a legendás Korált pedig 1978-ban alapította meg. Az énekes-billentyűsnek olyan slágerek köszönhetőek, mint a Homok a szélben vagy a hazafelé, amelyeket természetesen a Félszigeten is előad zenekarával augusztus 24-én, a nagyszínpadon.

A marosvásárhelyi Defender zenekar eddigi legnagyobb showjára készül a Félszigeten. A különleges koncerten egy teljesen megújult formát kapnak a régi dalok, és természetesen hallható lesz jónéhány új szerzeményük is. A megújulás illetve a meglepetések nem csak a hangzásvilágban lesznek, hanem óriási lézershow-ra, tűzijátékra és egy nagyon új és színvonalas műsorra lehet számítani. A zenekar erre a showra szinte egy éve készül, és a műsor a Félsziget Fesztiválon lesz először látható-hallható augusztus 23-án, a Ciuc Music Live Stage-en.

A Félsziget részletes zenei programja elérhető a fesztivál honlapján.

A Félsziget Fesztivál augusztus 23-26. között zajló tizedik kiadásának fellépői között szerepel a Dire Straits volt tagjai által alapított és a zenekar nagy slágereit játszó The Straits, Magyarország legnépszerűbb előadója, Ákos, Tinie Tempah, a Children of Bodom, ATB, Netsky, a Dirtyphonics, a New Model Army, a Babylon Circus, a Rotfront és a N.O.H.A. is. A rendezvény támogatói a Ciuc, a Borsec, az Orange, a Pepsi, a MOL és a Rock FM.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss információk megtalálhatóak a www.felsziget.ro oldalon illetve a Félsziget hivatalos Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial).

A Félszigetre 150 lejes áron lehet négynapos bérletet, és 60 lejes áron napijegyet vásárolni. A jegyeket az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a www.eventim.ro oldalon, illetve a fesztivál honlapján feltüntetett alternatív jegyterjesztő helyeken lehet beszerezni.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.