ELTŰNTEK NABIHA CSOMAGJAI A REPÜLŐTÉREN

Date:

Ma délelőtt érkezett meg a Liszt Ferenc repülőtérre az elmúlt évek legnépszerűbb rádiós slágereit jegyző énekesnő  és zenekara Nabiha Bensouda, azonban a stábon kívül más már nem volt a repülőgépen, sem a hangszereket, sem pedig a poggyászokat a fellépő ruhákkal, nem tudták átvenni az érkezés után.  A repülőtéren jelenleg is lázasan dolgoznak annak érdekében, hogy kiderüljön, hol akadhatott el a csomagszállítás, előzetes információink szerint a Koppenhágából érkező csapat berlini átszállással érkezett meg Budapestre, így vélhetően itt történhetett az adminisztrációs galiba.
A statisztikák is ezt támasztják alá, a csomagok elkeveredésére a legnagyobb veszélyt éppen ezek az átszállások jelentik. A több járattal utazók közül, száz esetből minimum három utasnak rossz helyre szállítják a poggyászát. Sajnos ez a dán énekesnőn és zenekarán már nem segít, így a ma esti debreceni Campus fesztiválos fellépésüket a szervezők gyors segítségének köszönhetően kölcsön hangszerekkel, és Magyarországon vásárolt friss fellépő ruhákban oldják meg. Nabiha elmondása szerint ez csöppet sem fogja befolyásolni a jó hangulatot, már most a fellépés lázában égnek és, hogy lássák a magyar fesztiválozókat, bár sajnálja az estet, de a koncert szerinte ettől csak még izgalmasabb lesz.
Nabiha 19.30-tól látható közvetlenül Ákos koncertje előtt a Campus Fesztiválon.
Nabiha Bensouda Dánia fiatal popcsillaga három év alatt érte el az európai slágerlisták csúcsát, ha nevét nem is sikerül elsőre megjegyezni dalait annál inkább, a ’Mind the Gap’ vagy a ’Never Played the Bass’ megdönthetetlen rádiós sláger. Az afrikai – dán énekesnő zenekarával július 20-án Debrecenben a Campus Fesztiválon lép fel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...