Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Electro Deluxe az Alba Regia Feszten

  Az elektro-jazz világhírű úttörője, az Electro Deluxe is fellép idén az idei Alba Regia Feszten. A francia csapat augusztus 3-án a Vodafone Sportcentrumban varázsolja el a nagyérdeműt Székesfehérváron.

  Székesfehérvár ismét a zenei élet központja lesz augusztus 3. és 5. között. Három napon keresztül, három helyszínen a világsztár Electro Deluxe mellett még az alabamai Eric Essix’s Move Trio és a hazai zenei élet legjobbjai, a Hot Jazz Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Balázs Elemér Group valamint a jazz, soul, funk nagyjai pezsdítik fel a királyok városát.electro deluxe credit_photo__roch_armando_2.1

  Az Electro Deluxe mintegy húsz éve koncertezik világszerte, és sorra szerepelnek a legrangosabb jazz fesztiválokon. 2001 óta az elektro-jazz úttörői, mára komplexebb muzsika jellemzi őket: zenéjük energetikus egyvelege a dirty soul és funk-nak. Legutóbbi albumuk (Home) is a francia jazz chartok élére került, amellett is, hogy dalaikat angolul adják elő. A csapat kivételes zenei tehetségek gyűjtőhelye, akik fő inspirációjukat a Motown ’tudomány’ hirdetőitől a „Funk Brothers”-ből merítik. Legutóbbi lemezük stúdiófelvételein, az Universal & Motown kiadó zenészei, többek között Ben Oncle Soul és C2C is közreműködtek. Augusztus 3-án a jazz zene szerelmesei a Vodafone Sportcentrumban élvezhetik az Electro Deluxe egyedülálló hangzásvilágát!

  Electro Deluxe koncert / Alba Regia Feszt.

  2015. augusztus 3.

  Vodafone Sportcentrum

  Jegyár: 5900 HUF

  Online jegyvásárlás itt: http://www.jegy.hu/program/electro-deluxe-fr-az-alba-regia-feszt-en-60839

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.