EFOTT – A Quimby, a Beatrice, a Magashegyi Underground is fellép

 – Megvannak az idei EFOTT első fellépői. A szerdai bejelentés alapján a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies is játszik júliusban Miskolctapolcán.

    Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén harminc év után rendezik meg ismét Miskolctapolcán; július 15. és 20. között a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont a találkozónak – közölték a szervezők az MTI-vel.
Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna tavaly novemberben született kisfiával, Benjivel fog utazni az EFOTT-ra. “Ugyanúgy készülünk a fesztiválszezonra, mint eddig. Benji még csak háromhetes volt, amikor már újra próbáltam, nyolchetes korában egy holland turnéra indultunk. Meg sem kottyant neki, hiszen már hatvan koncertet lenyomott velem, amíg a hasamban volt” – idézte fel Pásztor Anna. Mint elmondta, az Anna and the Barbies jelenleg a csapat következő stúdióalbumán dolgozik, amely novemberben fog megjelenni.
A kommüniké kitér arra, hogy az EFOTT szervezői a Miskolci Egyetemmel karöltve egy tizenhat hektáros területen építik fel a fesztivált. A zenei programot idén is döntő többségben magyar előadók adják, ugyanakkor meglepetések és újdonságok is várhatók.
A tervek szerint nyolc zenei színpadot állítanak fel, emellett például tíz kilométer kábellel, három kilométer kerítéssel és egy nagyjából ezerkétszáz fős stábbal készülnek az EFOTT-ra.
Tavaly Zánkán, tavalyelőtt Velencén tartották az EFOTT-ot, Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn és Szolnokon is volt EFOTT, rendszeresen mintegy 70 ezres látogatószámmal.

MTI

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.