Csütörtökön kezdődik a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál

Date:

A VIBE-ot joggal emlegetik Erdély legszínesebb fesztiváljaként, hiszen óriási programkínálatot készítettek elő a Maros-partra látogatóknak. A fellépők között vannak nagy nemzetközi nevek (Borgore, Pendulum dj set), különböző zenei stílust képviselő magyarországi fellépők (Wellhello, Akkezdet Phiai, Belga, Intim Torna Illegál, Margaret Island vagy éppen Sterbinszky), a zenei felhozatalnak pedig több mint felét erdélyi előadók képezik: összesen 30 hazai együttes, lemezlovas és producer lép fel a VIBE Fesztivál színpadjain.
 Az erdélyiek a nagyszínpadon (Magneta Stage), a kisszínpadon (Yellow Stage) és a bulisátorban (Blue Arena) is helyet kaptak, de legtöbben külön nekik berendezett térben, a Kompgyárban fognak fellépni, ezen a helyszínen csak hazai dj-ket és producereket fogunk látni és hallani. A Kompgyár nappal sem lesz üres: a koncertek helyét izgalmas panelbeszélgetések, kreatív írás vagy fotós workshopok, karriertanácsadás, zenés slam produkció, közéleti és tudománynépszerűsítő előadások, valamint több kiállítás veszi át, hiszen ideköltözik a VIBE Koli nyári egyetem. Lesznek élménypedagógiai játékok, élő szobrok, társasjátékok is.
A csütörtökön startoló VIBE-on a Sziget Fesztiválon is használatos legkorszerűbb fizetési eszközzel, a Festipay érintésmentes kártyáival vásárolhatunk. A kártyákat a fesztivál területén lehet kiváltani, és több kártyafeltöltő ponton készpénzzel és bankkártyával is fel lehet tölteni. A kártyán levő összeget minden tranzakció után ellenőrizhetjük, és ha szükséges, az utolsó fizetés összegét vissza is igényelhetjük az eladótól. Ráadásul a Festipay alkalmazásának köszönhetően nyomon követhetjük, mennyi pénzt költöttünk, és így könnyen számon tarthatjuk a kiadásainkat.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...