Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével kezdődik az AlteRába Fesztivál Körmenden

  A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével kezdődik az AlteRába Fesztivál Körmenden– A Soulwave és a Halott Pénz koncertjével kezdődik kedden az AlteRába Fesztivál, amelyet nyolcadik alkalommal rendeznek meg Körmenden – tájékoztatták az MTI-ta szervezők.
  Hegedűs László közölte: július 11. és 15. között a Rába Szabadidőcentrumban fellép többek között a Magashegyi Underground, a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, a 30Y, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, az Anna and the Barbies, a Pál Utcai Fiúk, az Ossián, az Auróra és az Ismerős Arcok.
  Hozzátetette: a kisszínpadon 16 feltörekvő zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra, a koncerteket játékos vetélkedők és egyéb szórakoztató programok kísérik és nem maradnak el a hajnalba nyúló after partyk sem.
    A fesztivál főszervezője elmondta: naponta kétezer-ötszáz fesztiválozóra számítanak, ennél jobban nem is szeretnék emelni a létszámot, hiszen továbbra is meg szeretnék őrizni az AlteRábára jellemző családias légkört és hangulatot.
  Hegedűs László szólt arról is: idén ismét lesznek a fesztiválon tematikus napok, szerdán díva napot tartanak, pénteken pedig ismét a rockzene kerül a figyelem középpontjába.
  MTI
   

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.