Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  18 ezer fesztiválozót vonzott az Ska-P, a Modestep és Pete Tong a Félszigetre

  Az  idei Félsziget legerősebb napján 18 ezer fesztiválozó fordult meg a fesztivál területén. A keményebb műfajok által dominált szombatot metálzenekarok – a nagyszínpadon a Coma, a Kiss Teraszon a Subscribe – indították, majd a nagyszínpadon a punk és a ska vette át az uralmat a Marky Ramone’s Blitzkrieg és az Ska-P vezényletével – utóbbiak 2010 után ismét humorban és komoly üzenetekben egyaránt bővelkedő show-val örvendeztették meg a színpad előtt önfeledten bulizó tömeget.

  A Kiss Teraszon a visszajáró vendégnek számító N.O.H.A. és a dubstep legnépszerűbb élő zenekara, a Modestep diktált őrült tempót a partiarcoknak, a Freedom Music Arénában pedig a house-legenda Pete Tong kevert egészen hajnalig – az afterparti azonban egészen vasárnap délig tartott az alternatív helyszíneken.

  A Félsziget Fesztivál tizenegyedik kiadására július 18-21. között a kolozsvári Gorbó völgyében kerül sor. A Félsziget Fesztivált Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és városi tanácsa támogatja. Kiemelt szponzorok: Ursus, Pepsi. Kiemelt médiapartnerek: Rock FM, MTVA, Zile si Nopti, Adevarul csoport, Transindex.

   

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.