July31 , 2021

  Morbid Angel koncert Budapesten

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A vitathatatlan hatású extrém/death metal zenekar, a Morbid Angel nagyszabású, 25-állomásos, 11 országot átszelő Európa-turné keretében érkezik Magyarországra. Az óriási vihart kiváltó új lemezével turnézó együttes november 27-én, a budapesti Club 202 színpadán fog játszani.

  A floridai Morbid Angel azon kevés zenekarok közé sorolható, akik elmondhatják magukról, hogy munkásságukkal az extrém zenei színtér ikonikus csapatai közé emelkedtek. A csapat ötleteinek megvalósítása során sosem törődött a külső elvárásokkal – ennek is köszönhető, hogy minden egyes lemezükkel maradandót alkottak és a kemény zenei világra megkérdőjelezhetetlen hatást gyakoroltak – a világ többi részét pedig nem egyszer botránkoztatták meg.

  Az 1984-ben alapított zenekar Trey Azagthoth vezényletével számos tagcserét vészelt át, de David Vincent énekes/basszusgitáros és Pete Sandoval dobos csatlakozásával a legismertebb felállás is hamar kialakult. A Decibel magazin által minden idők legjobb death metal gitárosának választott Azagtoth okkultizmus, az ősi mágia és a boszorkányság iránt érdeklődése erőteljesen visszaköszön a dalszövegekben, és zenei világuk is egyre sötétebbé vált az évek során. Azagtoth és David Vincent mindig is szélvészgyors, brutális számokat írt, amikben páratlan technikai tudásuk maradéktalanul visszaköszön. A komplex témák és számszerkezetek az új albumon (Illud Divinum Insanus) is ugyanúgy jelen vannak, de a kísérletezés terén még messzebb mentek el: immár indusztriális, sőt techno elemek is felbukkannak zenéjükben. Eddig egyetlen zenekar sem merte ennyire tágan értelmezni az extrémitást – a lojális rajongóknak is több idő kellett ezúttal, hogy befogadják a zenekar fejlődésének következő lépcsőfokát.

  Az új albumon és a turnén a fiatal doboszseni helyettesíti Pete Sandovalt: ,Tim Yeung játéka egyszerre brutális és lenyűgöző. Az 5 év után ismét Magyarországra érkező zenekart hozzájuk hasonlóan súlyos bandák fogják kísérni a turnén: a svéd Necrophobic, a francia Benighted és a Dubaiból érkező Nervecell gondoskodik róla, hogy kellőképpen extrém és felejthetetlen zenei élményben legyen részünk. A csapatokat tehát a budapesti Club 202-ben nézhetjük meg november 27-én, melyre jegyeket vásárolhatunk a Ticketportal országos bolthálózatában – köztük az ismert rockboltokban – továbbá a www.ticketportal.hu oldalon.

  A Concerto Music bemutatja: Illud Divinum Insanus Tour
  2011. november 27., vasárnap 19.00 óra
  Budapest, Club 202
  Morbid Angel, Necrophobic, Benighted, Nervecell koncertek
  Belépő: 6500 Ft.
  Kapcsolódó  weboldalak:

  http://www.morbidangel.com

  http://www.concerto.hu

  http://www.ticketportal.hu

  Közösségi oldalak:
  http://www.facebook.com/event.php?eid=238113872891061
  http://www.facebook.com/officialmorbidangelpage
  http://www.facebook.com/pages/Necrophobic/109431725741789

  spot_img