Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Lesz még limbó nyáron!

  A Hungária Tribute zenekar az 1980-as évek Rock and Roll zenéjét itthon meghonosító Hungária együttes nagy sikerű dalait és látványvilágát kelti újra életre. Az előadáson a legendás zenekar slágerei mellett az eredetivel a legapróbb részletekig megegyező színpaddíszletek fokozzák a show hangulatát. 

  A zenekar tagjai hosszú évek óta Fenyő Miklós kísérőzenészei. A két énekes-előadóművész, Baby Gabi és Niedermüller Péter “Neon” szintén több alkalommal vendégfellépője volt a Fenyő Miklós show-nak. Az élő koncertek mellett folyamatosan újabb és újabb show-elemekkel készül a zenekar a koncertekre.

  Nézd meg ízelítőként a Hungária Tribute két videóját!

  Hungária Tribute - Teddy Bar Hungária Tribute - Kori Roki
  Hungária Tribute – Teddy Bar Hungária Tribute – Kori Roki

  Hungária Tribute zenekar produkciója korhű ruháival, egyedi látványvilágával és elsöprő lendületével minden igényt kielégít – tökéletes választás egy nívós rendezvény vagy akár egy televíziós showműsor színpadára! A különleges produkció (igény szerint) megrendelhető táncosokkal kiegészítve is.

  A zenekar örömmel tesz eleget minden meghívásnak, azonban naptárjuk szabad időpontjai egyre nagyobb ütemben fogynak, érdemes még ma érdeklődni a szabad dátumok felől!

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.