KIRÁLY VIKTOR 50 ÁRNYALATA – KONCERT

Helyszín: ERKEL SZÍNHÁZ (VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 30.)

Időpont: 2019. január 10., csütörtök, 19.00

 

Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével mindenkit lenyűgöző előadóval.

Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park többezres fiatal közönsége előtt.

Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok.

Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…

Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott  – neve most még titok – , aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikon dolgoznak nem kevesebb céllal, hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Király Viktor árnyalataiból készül tehát egy kollázs, amely remélhetőleg élvezettel tölti el a kedves közönséget 2019 január 10-én este az Erkel Színházban.

Klipek: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZAXXXJ42DAg

https://www.youtube.com/watch?v=mXFY1RFKAgc

https://www.youtube.com/watch?v=3MGqYCjP73A

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.