July31 , 2021

  Húsz év után itt az új Első Emelet CD!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Húsz év után  új kiadvánnyal, egy hosszú maxival jelentkezik az együttes, melynek címe:

  Megyek a szívem után.

  Az anyag 3 vadonatúj dalt tartalmaz – Megyek a szívem után, Ma van a Te napod! Egy pohárral még -, mindegyik igazi, semmivel össze nem téveszthető, Első Emelet hangzás! Természetesen, mint eddig oly sokszor, a szövegeket most is Geszti Péter írta. Nagyszerű érzékkel találta el a zenekar mai gondolatait, mondanivalóját. A koncerteken lehet igazán meglátni, megérezni, hogy mennyire megérintette az embereket, amit üzenni szeretett volna a csapat Péteren keresztül.

  Szerepel még a korongon a 3 új dal angol nyelvű változata is, de nem fordításról van szó, hanem teljesen más tartalmú, angol szövegekről. Ezek Tóth Zsuzsa remekei.

  Egy igazi Első  Emelet lemezről nem hiányozhatnak a régi, nagy slágerek sem. Két dalt áthangszerelt a csapat, mai 2010-es hangzásban lehet meghallgatni őket (Angyali vallomás,  A film forog tovább).

  Igazi aktualitás a Boldog karácsonyt c. dal, ezzel kíván mindenkinek Boldog Ünnepeket az Első Emelet!!!

  A zenekar a 80-as évek egyik legsikeresebb csapata volt. Több száz koncertet adtak fennállásuk 8 éve alatt, bejárták az egész országot. Eladott lemezeik száma meghaladja az egymillió példányt.

  A 2007 telén megjelent  Első Emelet Best of 1…. DVD is pár hónap alatt aranylemez lett, amit a zenekar 2008.02.09-én vett  át az emlékezetes, telt házas SYMA csarnokban tartott koncertjükön.

  Azóta megjelent egy újabb DVD válogatás, ezennel a legsikeresebb koncertekből.

  Ezeken a sikeren felbuzdulva határozták el, hogy együtt maradnak és újra színpadra állnak.

  Azóta újból járják az országot, nagyon sok fesztiválon, és kiemelkedő rendezvényen vettek részt az elmúlt években. Többek között: Debrecen – Virágkarnevál, Székesfehérvár – FEZEN, Békéscsaba – Városházi Esték nyitó koncert, Vác – Világi Vigalom fesztivál, Csongrád – Körös-toroki Napok, Szolnok – Ételkorzó fesztivál, Szeged – aug.20-i központi városi rendezvény, Bp. – Óbudai Nyár záró rendezvény, Szombathely – Savaria Nyár záró rendezvény.

  Az együttes ismét aktívan és sikeresen részt vesz a hazai könnyűzenei életben, klipjeiket, dalaikat játsszák a TV-csatornák, rádióállomások, valamint 2011-ben még több koncertet vállalnak és folyamatosan népszerűsítik a most megjelenő kiadványt.

  spot_img