Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Dupla koncerttel tér vissza Magyarországra az Ignite!

  Tíz év után új albummal, és egy Európa-turnéval tér vissza a kaliforniai hardcorepunk rock banda, a Téglás Zoli vezette Ignite.  A legutóbbi, 2006-os Our Darkest Day című lemez után 2016. január 8-án napvilágot lát a Century Media kiadásában az „A War Against You” című album, rajta 17 punkrock felvétellel, köztük a korábban demóváltozatban már a netre kikerült „Falu” című dallal, amit a rajongók már az „új Place Called Home”-ként tartanak számon. Zoliék a januári Európa-turnét egy dupla budapesti koncerttel zárják, aminek a főváros legnagyobb rock klubja, a Barba Negra Music Club ad helyet.

  „Idén januárban sokan lemaradtak a pesti koncertekről, mert hamar elfogytak a jegyek. Most mindkét koncert a Barba Negrában lesz, hogy biztosan beférjen mindenki, aki látni akar minket” -mondta el a koncerttel kapcsolatban Téglás Zoli, az Ignite magyar/amerikai frontembere, aki igazi zúzást ígér mindkét estére.

  Téglás Zoli: új tervek Magyarországon

  Az Ignite énekese a zene mellett új területen is nyitott: a veresegyházi gyökerekkel rendelkező Zoli, az amerikai White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként, a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozását vállalja fel. „Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon.”

  Az Ignite január 13-án Lengyelországban kezdi meg lemezbemutató Európa-turnéját.

  Ignite:
  Téglás Zoli: ének
  Brian Balchack: gitár
  Kevin Kilkenny: gitár
  Brett Rasmussen: basszusgitár
  Craig Anderson: dob
  Web:
  http://igniteband.com
  https://www.facebook.com/igniteband
  https://www.facebook.com/teglaszoliofficial
  https://www.youtube.com/user/ignitepunk
  https://instagram.com/igniteband
  Lemezek:
  Call on My Brothers, 1995
  Past Our Means, 1996
  A Place Called Home, 2000
  Our Darkest Days, 2006
  A War Against You 2016

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.