A 2014-es karácsony sem múlik el Fenyő Miklós koncert nélkül!

Date:

Fenyő Ünnep | 2014. december 29. | SYMA Rendezvényközpont

A Fenyő Ünnep fantázianevű koncert hosszú évek óta a karácsonyi szezon egyik legszórakoztatóbb magyar zenei eseménye. Fenyő Miklós idén visszatér a SYMA Rendezvényközpont színpadára – 2014. december 29-én este 8-tól a rajongók ismét átélhetik az igazi hazai rock’n’roll élményt!

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A ’70-es és ’80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock’n’roll műfajba – az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta Magyarországon is megvalósítani, és időről időre fergeteges show-val előrukkolni.
feny1Olyan slágerek fűződnek Fenyő Miklós a nevéhez, mint a “Hotel Menthol“, a “Limbó Hintó“, a “Rock and Roll Party“, a “Csókkirály“, a “Napfény a jégen” vagy a “Made in Hungária“.
Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyultak, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.
A rajongók legnagyobb örömére idén, az év utolsóelőtti napján ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet.

Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők, a látványvilág, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. Egy kiváló művész, számtalan remek sláger – élje át Ön is újra Fenyő Miklós fergeteges ünnepi koncertvarázsát!

Az idei koncert sztárvendégei Ullmann Mónika és Miller Zoltán, akik Miklóssal együtt és külön-külön is készülnek egy-egy meglepetéssel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...