Andras De Laszlo és Richard Clayderman együtt zenél!

Date:

ede568-003-MFA pikoló trombita mestere, Andras De Laszlo csatlakozik a világhírű zongoraművész,Richard Clayderman németországi turnéjához idén szeptemberben. A közös zenélés 11 állomásán a két sztárzenész mellett Andrei Lugovski operaénekes lép fel; ez a formáció először mutatkozik be a német közönség előtt.

A két szólista fantasztikus játékával és a lenyűgöző hangú énekes által előadott neoromantikus szerzemények katartikus élményt ígérnek.

 http://www.andrasdelaszlo.de

www.clayderman.co.uk

Andras De Laszlo: A magyar születésű művész tanulmányait Budapesten és Freiburgban végezte, majd a Berlini Szimfonikus Zenekar és a Rádió zenekarában játszott. Andras ezt követően a Max Raabe Palast Orchester zenekarában lett szólótrombitás. A független szólókarrier innentől kezdve már csak idő kérdése volt számára. Andras de Laszlo mára Németország egyik legelismertebb szóló trombitása. Magyarországi debütó albumán olyan jól ismert dallamokat dolgozott át trombitaszólóra, mint az „Álomhajó”, a „Fly Me To The Moon”, vagy az „Over The Rainbow”. Andras de Laszlo jellegzetes zenei újraértelmezéseiben a dalok új pompájukban ragyognak fel, és egyfajta rejtéllyel vannak megfűszerezve. A lemezre felkerült Illényi Katicával rögzített duettje is, a „Szivárványdal, melyen mind a ketten énekelnek és zenélnek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...